Våt høstkveld ved Mjøsa

Det var en mørk og stormfull aften. Eller i alle fall en mørk og regntung en. Vi hadde et skikkelig skybrudd tidligere i kveld; det pøste ned. På slike kvelder er det best å holde seg inne. Ligge på sofaen under et teppe, og bare slappe av.

Snuppeluppen var på svømmekurs igjen i dag. Hun koser seg skikkelig! Det er så morsomt å se, for det er ikke så lenge siden hun ikke likte å være i vannet når det var andre barn der. Hun likte ikke å bli sprutet på. Hun kom seg veldig de ukene vi var i USA i sommer, så det passet utmerket å starte på kurs nå. I dag fikk jeg ikke engang lov til å være med inn, så det er ikke tvil om at hun føler seg hjemme der. Hvem vet; kanskje hun svømmer til jul?

På torsdag er det svømmetrening for Eldstesnuppa igjen, og i morgen skal de kanskje begynne på kunstløpskole begge to. Jeg presser dem ikke. De må bestemme selv om de har lyst eller ikke. Så vi får se hva det blir til i morgen. Eldstesnuppa har nok lyst tror jeg, mens med Snuppeluppen kommer det litt an på dagsformen. Det pleier det med henne. 🙂

Nå er jeg skikkelig trøtt og skal ta kvelden er. God natt! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *