Peiskos og leseglede

Det var en mørk og stormfull aften på fjellet. Jeg tror jeg skrev en stil på skolen en gang, som startet akkurat slik. Men her spiller det ingen rolle om det blåser hardt rundt hytteveggene, for vi koser oss skikkelig inne.

Noe av det beste ved å være på hytta er å kunne sitte foran peisen med ei god bok. Jeg gikk til innkjøp av «The Lost Symbol» av Dan Brown for noen uker siden, med akkurat den settingen i tankene. Det er skikkelig ferie å kunne slappe av på den måten. Det er så deilig! Boka har vært så spennende at jeg nesten ikke klarer å legge den fra meg. Jeg ler litt for meg selv når Eldstesnuppa roper fra senga «Bare ett kapittel til, Mor!» om kvelden, når jeg har sagt hun må legge seg til å sove. For jeg vet jo akkurat hvordan det er å ikke kunne legge fra seg ei bok… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *