Ut på tur, aldri sur

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Til tross for skikkelig vind i fjellheimen, så har jentene og jeg vært på tur i dag. Egentlig er det nemlig ganske god temperatur ute. Det er bare vinden som blåser hardt. Vi pakket niste og termos, og satte i vei. Det er noen faste turer her opp jentene er veldig glade i. Vi tok den ene i dag.

Bente og co måtte holde seg i hytta, for størsteprinsen fikk feber og feberkrampe. Jentene var storøyde, og bekymret for fetterens ve og vel. De bestemte seg begge for å gi han en god-bedrings gave. En bukett med lyng fra hver av dem, ble resultatet. Det var det naturen hadde å by på fra dagens tur. Han ville ikke ha dem, men Tante tok dem imot… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *