Ny uke og nye muligheter!

Så var det mandag igjen; ny uke og nye muligheter! Jeg tror på det jeg, hver eneste gang jeg sier det til meg selv. Alltid like optimistisk, og med troen på livet. 🙂

Jeg klarer ikke å la være å blogge, visst. For første gang på over et år så trenger jeg jo ikke å gjøre det lenger, men jeg vil. Jeg fortsetter fordi jeg har lyst. Det er moro!

Egentlig hadde jeg tenkt å begynne med de 10 ukene med juleforberedelser i dag, for det passet så bra når det var mandag. Men jeg har vært så opptatt av rebus-konkurransen i dag, at det ble lagt til side. Så da starter jeg i morgen, i stedet. Helt i det små. Det vil ikke bli mer glitter og stas her enn det pleier; julepynten skal nok få vente litt, ja… Men julemarsipanen og julebladene har allerede dukket opp i butikken, så nå går det tydeligvis raskere mot jul enn vi tror… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *