10 uker med juleforberedelser – uke 5

Nå føler jeg liksom at det ikke er så lenge til jul. Jeg lot jentene kose seg litt ekstra i helga som var, med både julebrus og julefilm. Snuppeluppen skulle få velge film siden hun hadde bursdag, og da ble det «Alene hjemme». Jentene ler godt av den, og jeg synes fortsatt den er veldig morsom selv. Jeg tenker jeg skal unne meg en julefilm i uka nå, mens jeg koser meg med juleforberedelser. Tente lys og julefilm; da kommer juleinspirasjonen snikende for fullt ja.

Jeg har vært på Kremmerhuset og kjøpt litt småtteri til førjulstida. Det første prosjektet mitt er en ny krans til å henge på ytterdøra. Jeg har tenkt å bruke litt bånd og forskjellig pynt jeg har liggende, bl.a. fra scrappebagen, så får vi se hvordan den ender opp til slutt. Det skal bli moro, for jeg kjenner det kribler litt i fingrene nå. Jeg ser fram til å kunne være litt ordentlig kreativ igjen. 🙂

Ukas gjøremål:

1. Lage/bestille julekort
Nå er tiden inne til å få julekortene i boks, enten man skal lage selv eller bestille. Nå har det også kommet julekort i flere butikker, så hvis man skal kjøpe så finnes det mye å velge mellom.

2. Lage/kjøpe merkelapper
Det er koselig å sitte og pusle med litt hobbysysler om kveldene, nå som det har blitt så mørkt ute. Finn fra litt kartong og forskjellig pynt, og lag noen flotte merkelapper til julegavene.

3. Kjøp eller lag noen julegaver
Et stort pluss ved å dele opp gavene over flere uker er at man ikke merker det så godt på lommeboken, i tillegg til at man blir ferdig i god tid og slipper stresset de siste ukene før jul.

4. Lage julekrans til ytterdøra

Det er så koselig å kunne ønske gjester velkommen med en krans på døra i juletida. En krans av kvister, forskjellig bånd og pynt er mine «ingredienser» til årets julekrans.

Lykke til med ukas gjøremål! 🙂

Tips:
Litt nytt i hjemmet til jul? Både Princess og Kid Interiør har masse flotte duker, gardiner, pynteputer og sengesett i butikkene sine nå. Jeg har kjøpt meg herlig flannell-sengesett på Kid til jul, og det gleder jeg meg til å ta i bruk. Og er du på utkikk etter «det lille ekstra», så kan jeg anbefale Åhlens og Kremmerhuset på det varmeste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *