10 uker med juleforberedelser – uke 10

Julegavene er klare, og kakeboksene begynner å fylles opp. Jentene koser seg med å lage julepynt og små gaver om dagen; det går fort til jul nå. 🙂

Begge jentene var med på Lucia-feiringen på skolen i dag. Snuppeluppen var med og gikk i Lucia-toget, mens Eldstesnuppa var med og serverte kakao og lussekatter til hele skolen. Kakao og lussekatter; jeg skulle ønske jeg hadde vært der! Jeg kan nesten ikke huske sist jeg spiste lussekatter, men det må jo ha vært på en eller annen Lucia-feiring i barnehagen.

Ukas gjøremål:

1. Kjøpe julemat/drikke

Tiden er inne til å fylle opp kjøleskap og fryser med julens godsaker.

2. Kjøpe juletre
Hogge selv eller kjøpe? Alle har vi våre egne tradisjoner når det gjelder årets juletre. Og forskjellige forestillinger om hvordan det skal se ut. Jeg liker mine trær fyldige. Heller kort og med mange grener, enn slank med luft mellom grenene.

3. Vaske huset

Litt vask må jo til, selv om jeg ikke er den som vasker husvask hver jul.

4. Pynte huset
Til helga kommer pynten fram her, for jentene skal være borte mesteparten av jula. Vi må starte kosen litt tidlig i år. Juletreet skal vi pynte den 22. desember, slik at de får vært med før de skal til Lillestrøm. Ellers pleier jeg å pynte treet på lillejulaften.

Lykke til med innspurten! 🙂

Jeg åpner dagens luke i kalenderen…

Og det er 11 dager igjen til jul!

One thought on “10 uker med juleforberedelser – uke 10

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *