Prosjekt 365

Så skriver vi 2011; det er nytt år og nye muligheter! Jeg gir meg selv en aldri så liten utfordring igjen. Det er jo litt moro å ha en liten «aktivitet» å pusle med, innimellom alt som skjer i hverdagen.

Prosjekt 365; et bilde om dagen i et år. Dette er ingen ny «oppfinnelse». Det er mange som har gjort nettopp dette, og jeg har så vidt forsøkt det en gang før. Et bilde om dagen i en måned; en september på det rosa forumet, for noen år siden. Et bilde sier mer enn tusen ord? Du kjenner ordtaket. Vi får se. Jeg er jo veldig glad i ordene mine, men nå skal jeg forsøke å la bildene inspirere meg i året som kommer. Forhåpentligvis hjelper det meg å tenne scrappegnisten igjen, også.

Det er på tide å ta fram kameraet mitt og virkelig leke med det, mer enn jeg har gjort siden jeg kjøpte det. Det blir nok ikke så avansert som dette prosjektet her, men det blir moro allikevel. Jeg starter i dag. Planen er å laste opp bildene ukesvis; det blir en fin måte å oppsummere uken som har gått på.

Nok et lite innblikk i vår hverdag, her på vår lille kant av verden, for den som har lyst til å følge oss i dette året, også… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *