Kvelden før kvelden

Ja, man skulle nesten tro det var lillejulaften hos oss i kveld. Jeg har i alle fall ei jente her som gleder seg like mye til konserten i morgen som hun pleier å gjøre til julekvelden! De siste dagene har hun tellet timer, og når er det altså ikke mange timene igjen til den store dagen er her.

Vi gleder oss naturligvis veldig vi andre, også. Snuppeluppen har hele tiden sagt at hun ikke skal være med, og gjentok dette senest forrige uke. Men etter at jeg hadde snakket med kontakten vår hos Sætre, og kunne fortelle henne at han skulle ha med seg Dots-kjeks, så uttrykte hun «Ja men Mor, jeg tror jeg blir med allikevel jeg!». Så da er den saken i boks!

Det ble en tur på CC tidligere, der vi endte opp i frisørstolen alle tre. Vask, klipp og deilig pleie var akkurat det sommerfuglene mine trengte. Det var rett og slett en nytelse å bli stelt litt med, kjente jeg. Morgendagens antrekk har vært diskutert litt fram og tilbake, men vi har da blitt enige til slutt. For det er jo ikke hver dag man får besøk av en kjendis som skal holde konsert i stua! Litt ekstra moro er det jo at konserten faller på den dagen vi har bodd i huset i akkurat 1 år. 🙂

I morgen er selveste dagen!!!

One thought on “Kvelden før kvelden

 1. Og nå kjente jeg det begynte å komme noen sommerfugler her å!
  Og så bra at snuppeluppen blir med da, godt det finnes Dots :o)

  Skal snart ta kvelden og så får vi se.. om det blir med noe spiselig herfra… *litt spent på det her prosjektet mitt nemlig* Kanskje det er derfor jeg begynner å få sommerfugler!

  Vi er kjempeglade for få lov å dele dette med dere!!!
  Håper dere får en rolig natt og våkner oppglødd, oppladd og klare for en festelig dag!

  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *