Rosa drøm til salgs

Innimellom kommer man dit at en drøm blir erstattet av en annen. Noen ganger må man bare gi slipp på noe for å gi plass til noe nytt i livet. Til tross for alle mine gode intensjoner om å komme tilbake til scrappingens verden, så har jeg innsett at tiden løper i fra meg. Det tar tid å være alenemor, ha jobb, og være alene om ansvaret for hus og hage. Men jeg elsker det! Det gir meg så mye, og jeg er så takknemlig for at jeg har et liv som er så berikende.

De rosa sidene var babyen min i mange år. Jeg har brukt timer, dager og netter på å bygge dem opp. Konkurranseideer og kreativitet blomstret da jeg hadde noe å gi. I ettertid har jeg vel innsett at all den tiden jeg brukte på nett var en slags flukt; noe jeg trengte for å ikke gripe tak i det som skjedde i livet mitt i de årene. Jeg la all min sjel og flid ned i denne drømmen. Scrappingen var mitt kreative utløp.

Jeg håper det er noen som har lyst til å ta over sidene. Jeg selger heller til en lavere pris til noen som har lyst til å gjøre noe ut av dem, enn til en høyere pris fra noen som ikke har samme forholdet. Så hvis det er noen der ute som sitter med en aldri så liten drøm om å bli Sjefsdronningen av de rosa sider, så send meg en e-post marit[dot]moen[at]online[dot]no eller en melding på facebook.
Gi meg et tilbud, så kan det hende det blir akkurat du som får glede av å kose deg sammen med alle de herlige rosa scrappedamene på forumet!

Min rosa drøm ScrapbookExpress

Isabel har en drøm om å bli scrappedronning selv en dag, og kanskje hun blir det. Hun kan bli akkurat det hun ønsker, når tiden er inne for det. Og da skal hun få lov til å bygge opp sin egen drøm, akkurat slik hun vil ha den… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *