Trenger en Mann!

Når til og med jentene synes det er på tide at jeg får meg en kjæreste, og spør om jeg kanskje skulle melde meg på et TV-program («Gøy på landet»), ja da må jeg lytte til dem og yte litt ekstra. Jeg utlyser derfor følgende:

Stilling ledig som kjæreste og bonuspappa på Gjøvik… 🙂
Søker en høy, sterk, kjekk, snill, trygg og god mann, gjerne i uniform. Stillingen er ledig fra dags dato og tiltredelse er ønskelig så snart som mulig. For mer informasjon og nærmere opplysninger om hva stillingen innebærer, ta kontakt med meg på Facebook

Kan jo ikke røpe alt her heller, litt spenning må det jo være… 😉

Jeg kan love et fantastisk liv med rikelig belønning, for den rette personen. Håper på mange spennende søknader…

Jeg venter i spenning, og er naturligvis veldig optimistisk. Har nemlig en god følelse om at det er min tur nå. Og ja, jeg tør!

You better shape up, ’cause I need a man…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *