Ta det på alvor!

Årets Rosa Sløyfe-aksjon er i gang, og dette er en sak som ligger mitt hjerte veldig nær. Jeg har selv sett hvor raskt ting skjer når noen blir diagnostisert med brystkreft. Det er så skremmende, både for den som blir rammet og de som står rundt.

Så mange som 2800 kvinner blir rammet av brystkreft årlig, men forebygging og tidlig stilling av diagnose er med på å redde liv. Så ta det på alvor, jenter!

Det er viktig å lære sine egne bryst å kjenne. Hvis du jevnlig ser på dem og kjenner på dem, blir du lettere oppmerksom på forandringer som kan tyde på brystkreft. Over halvparten av de som får brystkreft har oppsøkt lege fordi de selv, eller deres partner, har oppdaget en forandring i brystet.
Les her hvordan du kan undersøke brystene selv
(Kilde: Kreftforeningen)

Jeg håper du vil støtte Rosa Sløyfe-kampanjen ved å klikke deg inn på banneret øverst til venstre på bloggen. Da kan du lese mer om årets sponsorer av kampanjen og se hvordan du kan gi din støtte! For mer støtte betyr mer forskning, og mer forskning betyr flere overlevende. ♥

En liten rørende feelgood-snutt fra USA, der et sykehus har spilt inn en «Pink glove dance» til støtte for Rosa Sløyfe-aksjonen… Think Pink!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *