Julevarer i butikkene (juleforberedelser uke 2/10)

Så har det alt gått ei uke, og jammen er det ikke allerede julevarer på plass i butikkene. Listene mine er klare i boka. Jeg tok fatt på huskelista, og lista over julegaver og julekort. Jeg fikk god hjelp av Snuppeluppen til å se igjennom julekortene vi fikk i fjor. De skrev vi ned på lista mi. Så legger jeg til dem vi måtte få julekort fra i år, hvis det skulle dukke opp noen nye navn. Julegavelista mi er på samme måte. Jeg skriver ned alle de «faste»; familie og venner som vi pleier å gi gaver til.

For å bli ferdig med julegaver og julekort i god tid før jul, så skal jeg gjøre litt hver uke. Jeg har som mål å være ferdig med alle de faste julegavene før advent starter, så jeg deler lista mi i seks, og sitter da igjen med et antall julegaver jeg skal kjøpe eller lage hver uke.

Ukas gjøremål:


1. Kjøp eller lag noen julegaver

Det har faktisk allerede begynt å dukke opp julevarer i butikkene. Jeg så noen kjempesøte små metallbokser hos Åhlens; perfekte venninnegaver.

2. Kjøp inn strømper og strømpebukser

Hvis du har små barn som skal ha hvite strømpebukser til julen ringes inn, så kan det lønne seg å kjøpe nå. Når jula kommer er de nemlig gjerne utsolgt i alle de vanlige butikkene. Vi damer skal gjerne ha noen pene strømpebukser til jul, vi også, og disse kan like gjerne ligge i skapet noen uker, som å handles i siste liten.

3. Kjøp inn tape og pakkebånd

Det er kanskje litt tidlig for noen å tenke på gavepapir og merkelapper, men vi trenger også tape og bånd. Husk at det skal være nok til mange pakker! Vi trenger ekstra mye hvis vi i tillegg skal pakke inn adventspakker til kalenderen.

4. Lag noen julekort og/eller merkelapper
Hvis du har lyst til å lage egne julekort, så kan du dele opp julekortlisten din over noen uker, og lage noen julekort hver uke, slik som vi gjør med gavene. Det samme gjelder med merkelapper. Finn fram det du har av scrappe- og stempelutstyr, og ha det moro!

Julebrusen er på plass i butikken ja! Bilde fra CC Mat i kveld.

Lykke til med ukas forberedelser! 🙂

2 thoughts on “Julevarer i butikkene (juleforberedelser uke 2/10)

  1. Der kom juleforberedelseslista fram igjen, ja! Kanskje jeg skulle prøve å følge den i år? Men jeg kjenner at jeg ikke er heeelt klar til å begynne ennå. Selv om jeg har kjøpt alle de nye julemagasinene… ;o)

  2. Ja, jeg må jo holde tradisjonen ved like 🙂 Det er jo litt tidlig for mange ennå. Det er derfor jeg bare starter med det praktiske, og ikke selve kosen hehe. Men koselig om du vil være i det små, Heidi! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *