Smart DVD-oppbevaring

Da vi gikk igjennom DVDene og Blueray-platene våre som en del av «100 ting på 100 dager»-prosjektet, så fikk jeg en idé om at det måtte finnes en annen måte å oppbevare filmene på. De tar opp ganske mye plass i hyllene, med omslagene sine, når man har mange filmer. Selve platen tar jo ikke stor plass, og det er jo dem vi primært ønsker å ha. Så jeg lette på nett for å se om jeg kunne finne noen tynne omslag og esker å oppbevare dem i.

Vi tok ut papiret fra DVDomslagene, slik at vi fikk separert papir og plast for å resirkulere disse. Jeg kjøpte Leitz Wow oppbevaringsbokser til å ha filmene i.

De fleste filmene har ikke mye informasjon på omslaget, så jeg føler ikke at vi har tapt noe på å sette dem i bokser. De filmene som har spesielle bokser og som vi ønsker å ta vare på og ha i hylla, har vi beholdt, og vi fikk mye bedre plass i hylla nå.


Slik så det ut før

Slik ser det ut nå

400 dvder har fått et nytt hjem.

2 thoughts on “Smart DVD-oppbevaring

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *