10 uker med juleforberedelser – uke 5

Nå har det blitt november, og butikkene har for alvor begynt å få inn julevarer. Det er masse lekkert å kikke på, og mye fint man kan ønske seg til jul. Det er mange tilbud på julegavesett i butikkene, så det er gode muligheter for å gjøre noen kupp på julegaver denne uka.

Jeg har så smått begynt å planlegge julebaksten. I år vil jeg prøve meg på deilige whoopie pies og søte reindeer cupcakes. Det skal bli moro å prøve noe nytt. Jeg må se hvor jeg kan få tak i «marshmallow fluff» til kremen først…


Lekre julekuler på Kremmerhuset.

Ukas gjøremål:

1. Lage/bestille julekort
Nå er tiden inne til å få julekortene i boks, enten man skal lage selv eller bestille. Nå har det også kommet julekort i flere butikker, så hvis man skal kjøpe så finnes det mye å velge mellom.

2. Lage/kjøpe merkelapper
Det er koselig å sitte og pusle med litt hobbysysler om kveldene, nå som det har blitt så mørkt ute. Finn fra litt kartong og forskjellig pynt, og lag noen flotte merkelapper til julegavene.

3. Kjøp eller lag noen julegaver
Et stort pluss ved å dele opp gavene over flere uker er at man ikke merker det så godt på lommeboken, i tillegg til at man blir ferdig i god tid og slipper stresset de siste ukene før jul.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *