Skal, skal ikke?

Det dreier seg så klart om svineinfluensavaksinen, her som alle steder ellers. Man slipper jo ikke unna influensaen; den følger oss overalt. Samme hvor man snur og vender på seg så kan man lese, snakke eller høre om den. Hvis man vil da. Når hørte man sist noe annet i nyhetsbildet?…

Jeg har vært veldig i tvil om jentene og jeg skulle vaksinere oss. Men det ble jo til slutt å følge strømmen. Så nesten to timer i kø og tre nålestikk senere, så sitter vi nå her med hver vår dose Pandemrix vandrende i kroppen.

Den avgjørende faktoren for meg? Det passer i grunnen veldig dårlig å bli syk midt i jobbskifte, flytting og ny skolestart for jentene. Så nå er ikke det noe mer å tenke på, og vi får bare gjøre som de sier i reklamepausa; «Se hva som skjer»…

Og det er 22 dager igjen til jul! :o)

Jentene er litt lei seg på mine vegne fordi jeg ikke har noen adventskalender, så jeg lager min egen musikk-kalender for nedtellingens skyld. Her er en litt annerledes julesang… ;o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *