Is i magen

Det er spennende å by på hus. Nå har jeg kommet så langt at det er på tide å tenke ut strategien. For selv om man skulle tro at alt dreier seg om penger, så er det jammen mye strategi inne i bildet også. Det gjelder absolutt å komme med riktig pris til riktig tid, uten å måtte by over seg selv. Jeg vil jo naturligvis betale minst mulig, og selger vil ha mest mulig. Og da begynner de berømte forhandlingene, hvor det gjelder å ha tunga rett i munnen.

Jeg mener at i forhandlinger, så må begge parter både kunne gi og ta litt, for å kunne komme til en «minnelig» ordning. Men samtidig så gjelder det å ha litt is i magen; være litt tøff. Så nå har jeg satt meg litt på gjerdet, satt fram kravet mitt, og sitter her med is i magen, som den tøffe kvinnen jeg jo naturligvis er (ja du er vel overbevist nå?)… ;o) Så får vi se hva selgeren sier når det nærmer seg fristens utløp i morgen.

Is er forresten sunt, visste du det? «Spis en is, det er godt for sjela», har jeg blitt fortalt ved noen anledninger det siste halvåret, av en veldig god venn. Det er faktisk helt sant – men nei, jeg tror ikke det gir ekstra poeng å bli sitert i en blogg!… Is er nemlig kjempegodt, og jeg blir alltid glad av å spise is. Der er det ingen forskjell på voksne og barn. Det er bare et ubestridt faktum; is ER godt! Så unn deg en is innimellom, og spis den med god samvittighet. Det gjelder hele året rundt. Det er viktig å kose seg! :o)

Og det er 21 dager igjen til jul…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *