Kjemp for meg!

Hjertet mitt er stort. Det finnes mye rom for forståelse der inne. Jeg ser mye, kanskje mer enn jeg gir uttrykk for. Jeg observerer og studerer. Og jeg liker det jeg har sett, men jeg har stor respekt for meg selv. Jeg kunne aldri be noen om å bli. Ei heller vil jeg la meg tråkke på. Jeg setter nemlig klare grenser, selv om jeg lever en ganske enkel livsstil og ser få problemer. Grensene synes bare ikke så godt etter bare noen uker. De blir synlige underveis. Men de er der, og de ligger der i bunnen. Som et anker. De utgjør en god ramme for et trygt forhold.

Man kommer ikke utenom noen kompromisser i livet. Ei heller i samlivet, men jeg kan ikke gå på akkord med meg selv. Jeg kan ikke dele Mannen i mitt liv med noen andre. Han må være min, og bare min. Akkurat som jeg må være hans, og bare hans. Vi må være for hverandre. Når forpliktelsen er der, så må det være på de premissene. Ellers vil jeg aldri føle tilliten eller tryggheten jeg trenger for å gå inn i et forhold. Og føler jeg ikke dem, så er hele grunnlaget borte. Samme hvor sterke følelsene mine ellers er. Jeg ønsker den forpliktelsen.

Jeg vil ha en som ønsker å kjempe for meg. En som synes jeg er fantastisk nok til å dra fram sverdet og kjempe mot dragen for. Jeg lover at jeg er vel verdt den kampen. Du kan vinne meg for livet. Så kjemp for meg, da! Kjemp!

Don’t be afraid, we’ll make it out of this mess
It’s a love story, baby just say yes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *