Det er vår i lufta!

Jeg er så glad om dagen! Det er en lykkefølelse som har spredd seg langt inn i hjertet mitt, og der sitter den godt. Den vil ikke slippe taket, og godt er det. For jeg skal ikke la den forsvinne. Jeg skal holde godt fast.

Disse siste dagene har jeg bare kost meg og vært meg selv. Sola varmer på ryggen, og det drypper av takene. Det er vår i lufta! Jeg får masse overskudd og energi til å gyve løs på oppussingen på nytt. Jeg har hatt noen kvelder med bare kos og avslapping; tid til å gjøre helt andre ting…

Finnes det noe bedre enn å vite at det går mot lysere og varmere tider? Jeg kjenner det i hjertet, så vel som på kroppen. Et smil om munnen som har kommet for å bli.

Sol ute, sol inne. Sol i hjertet, sol i sinnet…
Jeg har det bra, og livet er herlig! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *