Den perfekte brikken

Livet er som et stort puslespill. Man legger ned brikke etter brikke, etter hvert som man finner dem. Helt til puslespillet en dag er komplett. Og da står man der, med et ferdig bilde. Livet.

Noen brikker er små og byr på de enkle gledene. Andre brikker er store og viktige, og nødvendig for at en stor del av bildet skal komme til syne. Disse brikkene gir en stor lykkefølelse. Størst av alle brikkene er Kjærligheten.

Det hender man prøver noen forskjellige brikker, for å se om disse passer. Og kanskje føles det som om disse passer greit inn med de andre brikkene, helt til man ser litt nøyere etter og legger merke til at den ene siden ikke passer allikevel. Noen forsøker å slipe litt på brikkene, for å få dem til å passe på den måten. Det gir ikke et ferdig puslespill. Det vil alltid være noe som ikke passer inn med resten av bildet.

En dag finner man den brikken som passer perfekt. Den ene brikken som manglet. Det kan skje når man minst venter det, og nesten som lyn fra klar himmel. De andre små brikkene faller på plass rundt. Så er bildet endelig komplett.

Hold fast ved de viktige brikkene dine, og ta godt vare på dem… det gjør jeg! ;o)

One thought on “Den perfekte brikken

  1. De rette brikkene ja…
    Merkelig det der.. brikker i store spill…
    Det dukket opp masse brikker her nå – og ja, jeg skal ta godt vare på dem alle!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *