Fra kjøper til selger

Jeg føler meg som om jeg er i eiendomsbransjen om dagen. Jeg har gått fra kjøper- til selgersida på relativt kort tid, og det er mye som skal ordnes og passes på. Leiligheta er i grunnen klar for visning og rimelig tømt for det meste. Det står igjen noe i bodene i kjelleren som må flyttes ut, men det haster ikke før noen skal overta. Annonsen går ut i uka som kommer. Det skal bli spennende å se responsen.

Taksten er jeg veldig godt fornøyd med. Jeg fikk det jeg ønsket, så nå håper jeg bare at noen vil gi den summen – og raskt. Jeg skulle så gjerne blitt ferdig der nå, så jeg kan sette strek. Det tar litt på å være huseier på to steder, kjenner jeg. Bare jeg får solgt nå, så kan jeg konsentrere meg om det som skjer her. Huset vårt. Hjemmet vårt. Det er litt rart å si, men jeg føler meg så hjemme på denne sida her. Jeg kjenner det når jeg kommer over Mjøsbrua!…

Jeg befinner meg foran det store vinduet i stua igjen. Kveld etter kveld kan jeg sitte her å skue utover byen. Alene på sofaen i kveld, men ikke lenge. For nå er det ikke mange dagene før jeg får besøk igjen av min kjære, og jeg gleder meg så enormt mye til akkurat det. Det er så mye å glede seg til framover! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *