Koselig med besøk!

I dag har vi hatt besøk av fetteren min og familien hans. Det var kjempekoselig! Jentene lekte lenge med to av tremenningene sine. Det er ikke ofte vi ser hverandre, så det er fint at jentene får en sjanse til å bli litt kjent med noen av slektningene sine.

Vi måtte naturligvis ut en tur, trass dårlig vær. Litt frisk luft må man ha, og da tok vi en tur opp i Rånå. Der er det supert å gå på ski når været er fint. Jeg hadde lovet jentene middag på Bjorli en av dagene vi er her, og etter mange «vær så snill da, Mor!» så ble det i dag. Man må jo bare kose seg når man er på ferie… ;o)

Nå skal jentene i seng og jeg skal slappe av med boka mi igjen. Det er så herlig å være på hytta!

Av en eller annen grunn får jeg ikke lastet opp bilder her nå (og jeg mistenker sterkt Telenor og deres påståtte gode mobile bredbåndsdekning for disse problemene), så bildene må jeg laste opp på Facebook inntil videre…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *