Klar – ferdig – gå

Så er det i gang. Jeg fikk et bud på leiligheta i dag, men det var langt under takst. Jeg sa naturligvis nei til det. Så nå venter jeg – og har is i magen. Jeg tror det er lettere å ha is i magen på selgersida enn det var på kjøpersida. Vi får se… Spennende blir det i alle fall!

Jentene syntes det var stas å begynne på skolen igjen. Det er alltid moro å fortelle de andre hva man har gjort i ferien. Ekstra moro var det nok for eldstesnuppa å kunne fortelle for klassen at hun hadde stått på snowboard. Det er det jo ikke alle som har (meg selv inkludert!). Jeg synes det er så moro at hun finner noen nisjer som hun trives så godt i. Først balletten. Så snowboard. To aktiviteter der hun får utfolde seg på sine egne premisser. Det er viktig.

Det er kort uke på jobben denne uka, og nå er det allerede snart onsdag. Midtuke. Da går det fort til helga, og jeg gleder meg noe enormt til å få besøk! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *