Gode ord er gratis

Gode råd kan være dyre, men gode ord er gratis. Det koster ikke noe å si dem. «Framsnakking» er et fantastisk ord. Det er rett og slett det motsatte av baksnakking. Er det ikke herlig? Å snakke pent om mennesker som ikke er til stede, i stedet for å snakke stygt om dem og spre rykter. Det er mange tilhengere av framsnakking på Facebook, og det lover bra.

Å utøve framsnakking passer så godt inn i tanken min om at det faktisk er mulig å spre litt fred & kjærlighet rundt om i verden, selv om man ikke har muligheten til å reise ut og gjøre en innsats. Man kan begynne i det små. Det finnes ingen bedre mulighet enn dette; det er helt gratis og det føles bra! Jeg er en evig optimist, en tenker og en drømmer… jeg tror fullt og helt på at det er mulig å skape en bedre hverdag for noen. Det er godt å se at andre er inne på samme ideen. 🙂

Et annet flott ord er «Værekraft». Kraft til å være. Tørre å være. Våge å leve. Den ligger gjemt inne i hver enkelt av oss, helt innerst inne. Drivkraften. Livsgleden. Kanskje selve essensen av mennesket? Den ligger der til vi trenger den aller mest. Når vi føler oss svake og trenger styrke for å komme fram i lyset igjen, da setter værekraften inn og løfter oss ut av mørket. Jeg fant igjen min værekraft for noen år siden. Nå tar jeg vare på den; jeg pleier den, slik at jeg ikke behøver å lete så dypt etter den neste gang jeg trenger den. For jeg trenger den helt sikkert igjen. Og nå vet jeg at jeg har den.

«Jeg kan ikke alltid forandre på situasjonen, verken min egen eller andres. Men hvis jeg har værekraft til å stå oppreist når ting rundt meg faller, er det i seg selv en forandring og forbedring og et løft.» (Karsten Isachsen)

Noen mennesker er redde for å leve. Redde for å være. Man må ikke frykte livet. Mennesker er som skapt for å leve. Det er nemlig så sant som det er sagt; vi ER skapt for å leve. Man kan mene og tro så mye forskjellig om våre oppgaver på denne jord, men jeg føler meg rimelig trygg på at livet er til for å leves. Vi må utnytte vår tid så godt vi kan, og leve livet så godt det lar seg gjøre. Fylle det med ting som er viktige for oss selv. «Live your life to the fullest.» Det er det jeg prøver mitt beste for å vise jentene mine. Slik at de selv kan leve sine egne liv som best de kan, når de blir store. ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *