Ikke mer snø, takk

Jeg skvatt litt i dag tidlig, da jeg kikket ut og så at det atter en gang lå et hvitt teppe ute. Snø var ikke akkurat det jeg ønsket meg nå. Nå vil jeg ha sol, og kjenne den varme på kroppen. Våren skal være lys og varm, og ikke grå og kald. Heldigvis forsvant den igjen i løpet av dagen. Jeg håper den holder seg borte heretter, og ikke vender tilbake før til jul. Jeg tror absolutt ikke jeg er klar for mer snø før til den tid.

Onsdager er og blir hektiske. Jentene har ballett begge to, og innimellom all kjøringen skal vi rekke lekser og andre daglige gjøremål. Att og fram er like langt, samme hvor mye man snur og vender på det. Mor må bare sette seg i bilen og være sjåfør. Så er det å få dem i seng, og det var den dagen.

Jeg prøver å male litt i kveld, også. Selv om jeg egentlig helst vil ligge på sofaen og gjøre ingenting. Jeg får spille en sang til, og gripe malekosten igjen… Alt går så mye lettere med musikk!

I morgen bestiller jeg sol! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *