Fredagskos

Endelig helg igjen. Og en riktig god helg skal det bli. Jentene er hjemme, og vi skal kose oss masse. Det er godt at de er hjemme denne helga, kjenner jeg. Alt er liksom så mye greiere da. Selv om jeg trenger de frihelgene innimellom, så er alt som det skal når de er hjemme.

Deilig fredagskos med jentene! ♥ Vi har kost oss med filmkveld i kveld; jentenes valg. Det var ikke noe passende på kino for snuppeluppens aldersgruppe, så da ble det hjemmekino i stedet. Kos på sofaen, med to filmer og kjempegod Ben & Jerrys is. Enkle gleder; rett og slett. Og det er helt herlig. Akkurat det jeg trenger; en perfekt start på helga! 🙂

Nå er jentene i seng, og jeg sitter og koser meg med masse herlig musikk fra 80-tallet. Det er ingen overdrivelse; jeg simpelthen elsker den musikken! Ingen over, ingen ved siden…


Nok en klassikere fra det glade 80-tallet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *