Sliten igjen

Og jeg maler og jeg maler, og det blir så fint og flott. Ferdig med stua! Ja, seks timer og tre liter med maling gikk i dag med til å male stua ferdig. Nå skal de siste gardinene opp i morgen. Det skal bli godt! Så kan jeg for alvor konsentrere meg om å gjøre ferdig soverommene. Det er neste ubeskrivelig hvor mye jeg gleder meg til å få rommet mitt ferdig.

Jentene er omsider i senga, etter bursdagsfeiring hos fetteren sin. Det ble en lang dag. Forhåpentligvis fører det til at de sover lenger i morgen. Av en eller annen merkelig grunn så er de alltid våkne mye tidligere i helger enn når de skal på skolen. Jeg tar ikke i for hardt når jeg sier at eldstesnuppa slår opp øynene så fort sola skinner på vinduet hennes. Og det blir jo bare tidligere og tidligere. Løsningen er nok lystett rullgardin, tror jeg.

Jeg skal bare slappe av på sofaen foran TV’n. Sløve litt og gjøre ingenting. Kanskje sette på en film, hvis det ikke er noe spennende å finne. Rett og slett slappe av. Jeg er sliten i kroppen av all malingen, og litt sliten i hodet av å jobbe meg igjennom saker og ting. Men jeg har det bra. Jeg har reist meg opp og blir stående. Ingen får rokke ved meg og den jeg er. Ingen kan styre meg og mitt liv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *