En fin kveld!

En Oslo-tur er moro! Jeg kastet meg med Bente og co for å reise inn, etter jobben. Det går raskt mot bittelille-prinsen sin barnedåp, og alle barna i familien er døpt i den samme dåpskjolen, inkludert Bente og meg. Da er det moro at også familiens nyeste tilskudd skal døpes i denne. Så det bar inn til den eldste kusina vår, på en rask middag; for å hente kjolen. Vi praktisk talt kastet i oss maten, før vi reiste på Ikea.

Jeg hadde endelig funnet lampen jeg skulle kjøpe. Lampen på Åhlens var det umulig å få tak i, så da måtte jeg finne noe annet. Typisk nok hadde de jo ikke denne lampen på lager i dag, så da endte jeg opp med to helt enkle lamper i stedet. Nå blir det i alle fall leselys på nattbordene mine. Bedre sent enn aldri! Det var sånn intensiv shopping på oss i kveld. Bente og jeg praktisk talt løp hele første etasjen rundt, og fylte handlekurven på under en halvtime. Ikke verst, når fristelsene lurer på hver eneste hylle…

Hyggelig besøk fikk jeg også, akkurat i det jeg var inne døra. Jeg lurte på om det kanskje hadde blitt litt for sent, da Oslo-turen varte litt lenger enn først antatt. Men det var det ikke, og det var kjempekoselig! Det var god temperatur, så det gikk faktisk an å sitte ute på terrassen. Og det er det ikke mange kveldene man har kunnet i ukene som har gått. En veldig fin avslutning på dagen fikk jeg. Og i morgen er det atter en dag!… 🙂

One thought on “En fin kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *