Jentekveld!

I dag har jeg hatt koselig besøk av ei venninne fra Hedemarken. Hun kom egentlig for å hjelpe meg med litt ekstrem oppussing, men jeg bestemte at oppussingen kunne vente til høsten kommer. Det var sol og sommer, og da må man passe på å nyte det. Så vi hygget oss i stedet lenge i sola på terrassen, med middag og koselige samtaler. Mye latter ble det, også. Mye mer moro enn å male, med andre ord… 🙂

Vi hadde bestemt oss for en filmkveld, så vi tok en liten shoppetur på CC for å se hva vi fant. Valget falt på en thriller; «The Box» med Cameron Diaz. Den begynte i grunnen helt greit, men så ble den veldig spesiell. Men med mye godteri og morsomme kommentarer, så kom vi oss helskinnet igjennom den.

Litt mer shopping ble det forresten, også. Vi måtte jo bare innom en klesbutikk, og jammen endte vi ikke opp med hver vår lille svarte kjole. Så nå er høstens festligheter i boks. Det må jo bli et julebord, om ikke annet? Jeg skal nok passe på å få brukt den ved en anledning eller to, ja!… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *