Sånn kan det gå!

Noen ganger er det slik at alt klaffer, sånn helt plutselig. Da må man bare gripe sjansen og kaste seg uti det. Være litt spontan og kjenne på magefølelsen. Slik var det med meg i dag. Alt bare stemte overens, så jeg kjøpte meg en bil. Jepp, jeg har kjøpt ny bil! Og ganske ny også, bare 3 år gammel. Og hele 11 år nyere enn den gamle bilen min.

Fire andre kjøpere ble visst lange i maska, for de hadde lyst på den, alle sammen. Heldigvis var den snille selgeren så vennlig at han ringte til meg først, så fort han fikk den inn. Og det viste seg at billån kunne jeg jo få der og da, så da ble det plutselig en mulighet med en gang. Etter en prøvetur var jeg naturligvis solgt. Så da ble bilen solgt, også. Til meg! Gleder meg veldig til å overraske mor og far med å komme kjørende til dem i ny bil! Da tenker jeg det blir oppstandelse på den andre sida… 🙂

Første skoledagen ble liksom litt overskygget av bilkjøpet, men det var en veldig viktig dag for jentene. I dag stod de der sammen med alle klassekameratene sine, på den første skoledagen. De kom ikke midt i skoleåret, og det var nok litt godt for dem begge. Nå har de begynt i andre og sjette klasse; de begynner å bli store, begge to. Tiden går ganske så fort, det må man bare innse. Om to år er eldstesnuppa allerede på ungdomsskolen. Med alt det innebærer! Det viser bare hvor viktig det er å kose seg her og nå, for plutselig er den tiden forbi.

Nå skal jeg slappe av litt og la det synke innover meg at jeg faktisk skal hente min nye bil på fredag. Det ble jo en rimelig intens dag, dette her. Hver gang jeg tenker på det, så kjenner jeg den sitrende følelsen i magen. Det er herlig!!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *