Glade dager!

Det helt store grillværet uteble i dag, men vi koste oss uansett kjempemye, både jentene og jeg. Det var grillfest hos Bente og co, med veldig koselig selskap! Ja, det er alltid grillfest for jentene, enten vi griller alene eller sammen med noen. Er det grilltid, så er det fest. Det går fint an å grille ute og spise inne, når værgudene ikke er helt på vår side. Det er flott å kunne sitte rundt bordet og snakke litt, mens barna leker. Veldig koselig var det! En flott avslutning på en litt hektisk dag. 🙂

Skoledag nummer to er unnagjort for jentene, og det kommer stadig flere bøker som skal settes trekk på. Et iherdig forsøk på å få eldstesnuppa til å prøve å sette trekk på en av sine egne bøker mislyktes i grunnen totalt. Jeg gjorde mitt beste for å få det til å se veldig moro ut, men det hjalp ikke så mye som håpet. Det blir nok jeg som får den moroa en stund til framover også, ser det ut som.

Nå er det snart helg, og jeg gleder meg masse til i morgen. Da skal jeg hente mitt nye vidunder! Det skal bli utrolig moro å ta turen over til Hedemarken, og bare kjøre inn på gårdsplassen der med den nye bilen. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *