Herlig!

Da har vi fått vist fram vårt nye vidunder på Hedemarken. Vi har kjørt langt, og lengre enn langt, men det er bare moro i ny bil! Den er så god å kjøre. Det var virkelig på tide med et skifte på bilfronten, også. Det var jo utrolig moro at de som visste om bilen ikke hadde sagt noe til mor og far. De ble ganske så overrasket, begge to. 🙂

Jentene syntes naturligvis det var kjempemoro. De liker spesielt panoramataket. Jeg tror de satt og kikket opp mot himmelen mesteparten av vegen til Lillestrøm. Eldstesnuppa mente hun sikkert kunne se helt ut i verdensrommet – minst.

Vi fikk med oss en times tid av Stange-dagene, mens vi var på den andre sida. Der traff vi egentlig ikke så mange vi kjente, men til gjengjeld var det veldig koselig å snakke med dem vi møtte. I morgen bærer det over igjen, for da er det 20 års jubileum fra ungdomsskolen. Det skal bli moro!

Nå kjenner jeg at jeg er sliten etter en lang dag, så nå blir det vel ikke så lenge før jeg tar kvelden. Må bare slappe av litt på sofaen først. Høre på litt musikk. Se litt utover byen. Akkurat slik jeg pleier å gjøre, hver kveld… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *