Ydmyk og takknemlig

10.000 besøkende siden jeg skrev mitt første innlegg i fjor høst. Det er ganske overveldende, i grunnen. Min lille blogg, fra min lille kant av verden. Jeg er så takknemlig for alle som leser det jeg skriver. Det betyr veldig mye å vite at noen tar seg tid til å lese tankene mine. Det er godt å kunne dele gleder og sorger med noen!

Jeg har fundert mye på hva jeg skal gjøre med bloggen min når utfordringsåret er omme. Jeg kan definitivt ikke bare legge den til side. Det har blitt en vane å skrive noen linjer hver dag, og jeg synes i grunnen selv at det er en god vane. Det får meg til å sette meg ned og tenke igjennom dagens hendelser, eller dele litt av det som rører seg i sjel og sinn når det er noe ekstra som står på. Og det tror jeg er litt sunt.

Skal jeg gå på et år til? Jeg har jo vært inne på tanken. Men det er liksom ikke like spennende når jeg allerede har gjort det i et år. Det blir nok heller å skrive når jeg har lyst, og det kan jo hende det blir hver dag, i alle fall i perioder. Det er vanskelig å si akkurat nå. Men jeg har i alle fall tenkt veldig på hva jeg skal gjøre utover høsten.

Jeg husket plutselig at vi hadde en runde på det rosa forumet for et par år siden med noe jeg kalte «10 uker med juleforberedelser». 10 uker med små oppgaver og forberedelser; litt hjelp for å unngå det stresset vi ofte ender opp med før jul. Adventstida er tid for kos og moro, og ikke stress. Førjulstida mi i fjor ble en smule spesiell med alt som skjedde og alt som hadde skjedd; julestemningen kom ikke før jula skulle ringes inn. I år har jeg store planer om å finne tilbake til den gode stemningen jeg er så glad i. Og jeg skal starte med alt som må gjøres, i god tid. Og det passer i grunnen utrolig bra å starte med det akkurat da dette blogg-året mitt er omme. Jeg liker jo å ha noen planer… 🙂

Kanskje litt tidlig å begynne å tenke på jula allerede i oktober, for noen. Men jeg er så glad for alt jeg kan få unna på forhånd. Og det er veldig mye man kan gjøre unna i ukene før jul, slik at man kan nyte adventstida mest mulig. Når desember kommer er det så mye annet man skal være med på; juleavslutninger, julebord og andre selskapeligheter. Da er det godt å kunne kose seg med slikt, med god samvittighet. Og det som er mest viktig for meg; jeg får tid til å kose meg sammen med jentene. Slappe av og virkelig kose oss. De skal vært borte i jula i år, så jeg må få inn så mye av stemningen og kosen med dem som jeg kan i adventstida. Det blir nok en spesiell jul for meg, tror jeg. Den første jula uten jentene. Men det er lenge til ennå, og mye annet skal skje før den tid. Det er bare å ta dagene som de kommer og glede seg over alt det gode som skjer! 🙂

One thought on “Ydmyk og takknemlig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *