I have become Comfortably Numb

Så er det mandag igjen; ny uke og nye muligheter! Det ble i grunnen en god start på uka. Sola smilte ned til oss, og jeg klarte å sikre meg to billetter til Roger Waters – «The Wall Live» neste år. Den første konserten var vel utsolgt omtrent før billettsalget i det hele tatt tok til, men billetter på ekstrakonserten 1. mai synes jeg er like bra. Det skal bli moro! Så får vi se hvem som skal være så heldig å få bli med meg på konsert, da… Det går jo fort til jul, og en aldri så liten konsertbillett må jo være en flott julegave til en eller annen? Jeg tok naturligvis de beste plassene jeg kunne få. Skal man på konsert, så skal man på konsert. Jeg gleder meg! 🙂

Det er utrolig viktig å ha noe å se fram imot; noe å glede seg til. Jeg vet at jeg har sagt det før, men akkurat det sier jeg gjerne igjen. Å kunne tenke på noe som gir en sitrende følelse i magen og fører til at et smil sprer seg i ansiktet; å kunne sitte og kjenne på den gleden, det er herlig! I dagens travle samfunn er det ekstra viktig å ta seg tid til slikt. Ellers forsvinner tiden før vi i det hele tatt rekker å oppdage at den har vært. «Alle disse dagene som kom og gikk, ikke visste jeg at det var selve livet» (sitat ukjent)…

Og for ordens skyld; jeg er ikke nummen. Ikke i det hele tatt. Jeg er fortsatt bare meg, med alle mine stemninger, tanker og følelser. Og med et hjerte som banker for så mye… 🙂

There is no pain, you are receding
A distant ship, smoke on the horizon
You are only coming through in waves
Your lips move but I can’t hear what you’re saying

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *