Livet skal nytes, ikke utholdes

Innimellom snubler jeg over noen utsagn eller uttrykk som jeg kjenner meg så godt igjen i. Ting som er viktige for meg. Det kan være noe jeg leser eller en tekst i en sang, eller noe helt annet.

Jeg er medlem på et par online-paneler. Med jevne mellomrom får jeg en e-post med link til en spørreundersøkelse jeg kan svare på; hvis jeg vil. Det er veldig greit å gjøre det når man vil, og ikke måtte svare på noe når noen ringer. Så jeg svarer på spørsmål om alt fra lesevaner til hvor ofte jeg drikker melk. Og i dag var temaet hvor viktig noe var i livet mitt; en undersøkelse jeg med hånden på hjertet absolutt kunne mene noe om.

Det var listet opp en rekke utsagn, og noen av dem stemte veldig godt. Jeg ble faktisk nødt til å tenke igjennom litt av hvert, og det var i grunnen greit. Jeg liker å måtte tenke litt, innimellom. Jeg tenker i grunnen titt og ofte jeg, men å skulle gjøre opp status ut ifra noen utsagn fører til en litt annerledes tankegang.

Ja, det er viktig for meg å fylle livet mitt med glede. Ja, jeg stiller mer enn gjerne opp for familie og venner når de trenger meg. Og ja, livet skal nytes, ikke utholdes. Den er spesielt viktig for meg. Jeg har nemlig prøvd det motsatte, og det er ikke noe å ønske seg. Det ønsker jeg ikke for noen.

Denne uka kommer nok til å gå veldig fort. Snuppeluppen begynte på svømmekurs i dag; hun storkoste seg! Eldstesnuppa skal starte på svømmetrening på torsdag, og teller dagene til det. På fredag skal de til Lillestrøm igjen, og da er det helg på ny.

I helga kunne jeg tenke meg en god, gammeldags date. Romantisk middag for to med levende lys og en tur i kinosalen. Sitte i mørket og holde hverandre i hendene. Nei da, jeg har nemlig ikke glemt hvordan det var. Jeg husker det faktisk veldig godt.. 😉 Alt for godt, til tider. Det blir nok min tur igjen en dag. Det har jeg troen på, for en ting vet jeg godt; tiden kommer! Alt blir. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *