En liten seier

Joda, jeg turte jo å legge den ut på Facebook til slutt. Mot i brystet, vett i pannen? Jeg vet ikke helt, men det krevde litt styrke for å tørre å dele den, det må jeg jo innrømme. Det gjør jo ofte det med noe som er personlig. Men jeg er ikke redd for så mye lenger. Jeg tror jeg har kastet det meste jeg hadde av sperrer, i løpet av de siste to årene som har gått. Jeg har funnet ut at jeg har mot når det kreves. Livet mitt hadde ikke vært slik det er nå hvis jeg ikke hadde hatt nettopp det. Da hadde jeg kanskje fortsatt sittet der jeg satt, i en annen tid, i et annet liv.

Det er noen ting vi har lyst til å gjøre i livet, men som vi kanskje er redde for å prøve. Enten fordi vi har en indre frykt eller fobi som holder oss tilbake, eller kanskje fordi vi er redde for hva andre vil si. Nå har jeg delt en sang, og kan krysse det av på lista mi over ting jeg vil gjøre i livet. En dag skal jeg hoppe i fallskjerm og kjøre helikopter, også… 🙂

Jeg er overveldet over responsen. Det er så koselig å vite at noen tar seg tid til å lytte; det er jeg utrolig takknemlig for!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *