Evig optimist

I dag måtte jeg kaste inn håndkleet og bli hjemme fra jobben. Jeg blir liksom ikke ordentlig kvitt dette viruset jeg hadde for to uker siden. Feberen kom igjen; den hadde virkelig sin oppsving i natt, og da er det ikke annet å gjøre enn å holde senga. Men det er en nedtur. Jeg liker ikke å være syk. Jeg har ikke tid til å være syk. Sola skinte, og det er så mye jeg heller skulle ha gjort enn å ligge inne og se ut på den nydelige høstdagen. Så jeg har pøst på med kaldt og varmt drikke om hverandre, og satser på at siste rest av viruset kan druknes med nok væske…

Vi fikk et kjempefint postkort fra Rhodos i dag. Bente og co storkoser seg på ferie. De vant et gavekort fra Ving for den flotte «Lollo & Bernie»-dansen sin. På kortet sitter alle tre prinsene på fanget til Lollo og Bernie. Jentene ble veldig imponerte. 🙂

Jeg skulle veldig gjerne hatt med meg jentene til Syden. Det er naturligvis en drøm å vinne en slik tur. Jeg kunne godt tenke meg det selv – for hvem kan vel ikke det, men jeg er altfor lite flink til å være med på konkurranser. Jeg egner meg veldig dårlig til verve-konkurranser, der man skal sende e-post til venner og bekjente. Jeg fikk en e-post i dag med en ny konkurranse der man kan vinne et gavekort fra Ving. I min feberdis tenkte jeg at jeg skal legge ut linken til konkurransen her, og skulle nå noen ha lyst til å melde seg på, så kan de skrive inn e-post adressen min, hvis de vil. Ikke noe mas, ikke noe stress, bare et tips. Konkurransen ligger ute på McFamilie.no. E-post adressen min er marit.moen[at]online.no
Sånn. Da har jeg i alle fall forsøkt! Og når alt kommer til alt, så er jeg alltid veldig fornøyd med at jeg har gitt det et forsøk. Sånn er det med alt i livet mitt… 🙂

Nå tar jeg en siste kakao, mens jeg ligger under teppet for å se på litt TV. Så satser jeg på at jeg er frisk og rask igjen i morgen. Alltid optimistisk for hva morgendagen måtte bringe. Alltid!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *