Sol, herlige sol!

For en fantastisk flott høstdag! Det er merkelig; med sola så vender energien min tilbake på et øyeblikk. Etter å ha hanglet meg gjennom de siste par ukene, så var jeg ganske sliten etter gårsdagens aktiviteter og moro. Så sliten at jeg sovnet fra hele Aragorn og «The Return of the King». Ja, og da er jeg sliten altså, for jeg sovner ikke lett fra «The Lord of the Rings»-filmene! Derfor fortsetter jeg i kveld, der jeg slapp… 🙂

Jentene og jeg har vært på sykkeltur i dag. Langs Mjøspromenaden, og inn til byen, der vi jaktet på is. Ja, det ble en is-jakt, rett og slett. Først til McDonalds, der de ikke solgte is i dag. Så til Skibladnerbrygga, der det var stengt. Vi endte derfor opp med «vanlig» is på Statoil, som vi spiste på Mjøsstranda. Det gikk helt fint det, også. Snuppene fikk leke litt på stranda nedenfor Folkehøyskolen. Der er det alltid populært å stoppe ei stund. Sola stekte virkelig godt innimellom, og en modig person var uti vannet og badet. Så varmt syntes ikke vi det var, men en herlig høstdag var det virkelig.

Energien var så på topp at jeg tok fatt på å kutte ned alle buskene på framsiden av huset. De skal bort, og må vike plass for en aldri så liten platting. Jeg har en visjon av en lang platting med en hagehuske eller en gyngestol på; akkurat som jeg har sett på film. Det er en av mine planer for neste år. Med god hjelp av Eldstesnuppa kjørte vi bort fire trillebårlass med kvister i dag, og har i alle fall kuttet ned godt over halvparten. Så jeg er kjempegodt fornøyd med dagens innsats. En lang tur, etterfulgt av hagearbeid… jeg synes vi har vært veldig flinke i dag! 🙂

Bente og co kom hjem fra Syden, brune og fine alle sammen. Vi reiste bort og hilste på en tur, før alle prinsene og jentene måtte i seng. Det er på tide å se over alt, og gjøre seg klar for ei nye uke. Det er jo mandag igjen i morgen, men alt det innebærer. Jeg sier som jeg pleier; nye uke og nye muligheter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *