Den største gleden man kan ha ♥

I vår leste jeg et fantastisk blogginnlegg fra en kvinne som hadde gjort noe annerledes på bursdagen sin. I stedet for å bare bli feiret selv, fant hun en måte å dele dagen sin på, med en rekke kjente og ukjente mennesker. Hun brukt dagen sin på å gjøre gode gjerninger, og fikk gledet mange, samtidig som hun fikk noe igjen for det selv. Gleden ved å gjøre andre glad.

Jeg ble veldig inspirert til å gjøre noe lignende på min egen bursdag. Om enn ikke i så stor stil som hun hadde gjort det, så i all fall å kunne bidra med noe. Så da sjansen kom til å sette dette som et mål for meg selv, så grep jeg den. Det er lettere å få det gjort når man sier høyt at det er et mål; det ble et av mine fire mål i Elsie Flannigan’s 4 Simple Goals challenge. Elsie, I did my birthday RAKs today. It was a lot of fun! 🙂

Det krevde litt planlegging, siden bursdagen min falt på en søndag. Da er det ikke riktig så enkelt å få til alle ideene jeg hadde på forhånd. Og litt omrokering måtte det bli, siden jentene skulle være hjemme i helga, og dermed måtte være med på det jeg hadde tenkt å gjøre. Men det ble en veldig morsom dag! Her er noe av det vi har gjort… 🙂

1. Donerte klær til «Ny Start i Øst». Det ga meg en god unnskyldning til å gå igjennom klesskapene til jentene, som begge har strukket seg mye i løpet av sommeren!

2. Sendte e-post til noen jeg ikke har snakket med på lenge. Det er alltid koselig å skrive noen linjer!

3. Ga blomster til de nærmeste naboene mine. Det blir sikkert en overraskelse for dem i morgen… 🙂

4. Ga bort en bilvask. Vanskeligere å få til enn man skulle tro! En lang historie med en Esso-ansatt, som ikke skjønte hva jeg forsøkte å gjøre!…

5. Kjøpte McFlurryer og tok med til Bente og co. Det satte Prinsene stor pris på.

6. Ga en donasjon til Kreftforeningen.

7. Ga en donasjon til Amnesty International.

8. Ga en donasjon til Norsk Luftambulanse.

9. Ga bort flaxlodd til 5 personer. Jeg la loddene i 5 konvolutter, som jentene puttet i noen postkasser vi kjørte forbi. Hvem vet; kanskje en av dem blir heldig og vinner? Begge jentene syntes det var utrolig moro, og Eldstesnuppa sa at hun ville gjøre det samme på sin bursdag.

I tillegg har jeg noe annet som jeg jobber med. Noen gode gjerninger tar litt mer tid, og noen hemmeligheter må jeg jo ha, selv om jeg blogger om det aller meste i livet mitt, så følg med.. 🙂

Den beste gaven gjennom hele helga har vært at «Team Isabel» har klatret opp til 2. plass i Dots-konkurransen. Det er helt fantastisk! Jeg er så utrolig takknemlig til alle som har meldt seg på, og til alle som har donert poeng fra kjekspakker og sms. Tusen hjertelig takk, alle sammen! Tenk at det faktisk kan bli en mulighet at hun vinner denne konkurransen… Jeg er overveldet, rørt og utrolig ydmyk for alle mine gode venner, som hjelper til! ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *