Herlige hytteliv!

Hyttelykke og peiskos! Høstferien er herlig. Det regnet oppover hele Gudbrandsdalen, men da vi kom fram tittet sola fram. En virkelig god start på uka. Det beste med å skulle være her hele uka er at vi har fem hele dager her. Fem dager til å kose oss på alle mulige måter. Nyte ferien og slappe av. Gå på tur og utforske verden. Jentene liker det.

Bente og co ankom i kveld, og er nå installert i den andre hytta. Det ble en rask kveldsmat med prinsene, før de skulle i seng. Nå er jentene i senga også, og jeg skal slappe av foran peisen med ei ny bok. Ja, på hytta er det avslapping og kos, fra morgen til kveld. Rett og slett! 🙂

One thought on “Herlige hytteliv!

  1. Kose dere masse – og hilse prinsene & co 😉 Her er det rolig ferie, A skal til tannlegen med pappa i morra. Jeg skal studere kart. Og så får vi se om vi finner på noe kult på onsdag. Før jeg skal jobbe litt i slutten av uka. Jonny er sjukmeldt/har ferie… nesten skiveutglidning sa dom…

    Kos og klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *