10 uker med juleforberedelser – uke 3

Nå er det ikke bare julemarsipan og juleblader som har ankommet til butikkene; nå er julebrusen fra Hamar på plass, også. Som utflyttet hedmarking, så er det jo bare den julebrusen som er Julebrusen for meg. Jentene ble elleville da de så den, men jeg klarte å bremse dem og sa at vi ikke skal drikke julebrus før det i alle fall har blitt litt uti November. De gikk da med på den, enn så lenge… For selv om jeg begynner med juleforberedelsene mine nå, så feirer jeg ikke jula på forskudd.

Det var «Elleville Dager» på CC forrige uke. Med julegavelista mi i minnet måtte jeg bare gripe sjansen å kjøpe litt forskjellig. Nå skal jeg naturligvis ikke røpe hvem jeg kjøpte til eller hva jeg kjøpte, for slikt må jo holdes hemmelig. Men jeg klarte i alle fall å få strøket noen av de faste av lista, og det er bra. Litt mer unnagjort før advent betyr jo mer kos i adventstida. 🙂

Ukas gjøremål:

1. Julekortfotografering
Hvis man skal bruke julekort med eget julebilde, så er tiden snart inne for å ta det. Eller i alle fall planlegge en fotoshoot i nærmeste framtid. Det er vel nesten bare vi på Østlandet som ikke har snø, så det bør være flotte muligheter for å få tatt et herlig julekortbilde de fleste steder i landet akkurat nå.

2. Bestille frisørtime
Skal du klippe deg før jul? Da er det lurt å være ute i god tid. Timene i dagene rett før jul er som regel de første som fylles opp.

3. Kjøp eller lag noen julegaver
Kjøp eller lag noen gaver denne uka her, også. Jo flere man får unna før advent, jo mindre stress får man når desember kommer.

4. Kjøp nye pensko
Det er litt tidlig for juleantrekkene i butikkene ennå, men skobutikkene er fulle av flotte sko. Skal barna dine ha nye pensko til jul, eller skal du ha nye sko til julebordet? Sko kan man gjerne kjøpe i god tid, mens utvalget ennå er på topp. Det blir gjerne utsolgt i de størrelsene man trenger, når jula nærmer seg.

Gavetips
Husker dere den gang vi laget kassetter til hverandre? Vi satt med våre doble kassettspillere, og trykket på pauseknappen mellom hver sang. Så gikk vi over til å brenne cd’er, gjerne med et hjemmelaget (scrappet) cover. Men hva med å ta enda et skritt inn i den digitale tidsalderen? Kjøp en stilig minnepenn og last over favorittsangene dine i mp3 format på den. Det er jo den perfekte personlige gaven til alle musikkelskere som følger med i tiden! 🙂

2 thoughts on “10 uker med juleforberedelser – uke 3

  1. Heisann!
    Utrolig fint å lese om førjulsforberedelsene deres. Det inspirerer og jeg har nå satt meg ned å laget min egen førjulsplan. Du har en fin blogg Marit. Er veldig kjekt å lese hva du og jentene dine holder på med. Takk for at du deler!

  2. Jeg er en elendig planlegger (nyttårsforsett!). Derfor er det godt å se at noen har ting på stell og at jeg kan lese om det jeg BURDE ha gjort! ;o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *