10 uker med juleforberedelser – uke 6

Halve November har passert, og jeg føler at jeg ligger godt i rute med juleforberedelsene mine. Mange julegaver ligger klare til å pakkes inn, og julekortene er i boks. Koselige sysler som å pakke inn gavene og skrive julekort venter jeg litt med… 🙂

Det er mindre enn to uker igjen til 1. søndag i advent, så denne uka skal jeg fokusere på å få adventspynten min klar.

Ukas gjøremål:

1. Kjøpe lys og telys
Advent og jul er høysesong for bruk av levende lys. Kjøp inn det du trenger av telys og stearinlys nå, så har du en ting mindre å tenke på når desember kommer. Husk lilla lys til adventsstaken. Det finnes så mye lekkert i butikkene nå.

2. Sjekke lyspærer
Det er lurt å sjekke pærene i adventsstaken og adventsstjernen denne uka her; kjøp inn pærer hvis det trengs. Og med det samme er det lurt å sjekke juletrebelysningen, for å se om det trengs nye pærer der, også. Husk også utendørsbelysningen, hvis du skal ha det.

3. Kjøp eller lag noen julegaver
Kjøp eller lag noen julegaver denne uka her, også. Nå er vi snart i havn med de «faste» på julegavelista.

Lykke til! 🙂

One thought on “10 uker med juleforberedelser – uke 6

  1. Du verden, så fort tida går! Vet ikke helt om jeg er i rute eller ikke, jeg er iallefall ikke så i rute som deg! Men ribba ble innkjøpt i dag. 18,50 for kiloen er jo helt latterlig! :o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *