HP 7 part 1

Norgespremiere på «Harry Potter and the Deathly Hallows» – del 1. Vi hadde gledet oss lenge! Tante Bente sikret oss billettene til premieren. Eldstesnuppa rakk å lese ferdig den siste boka, så hun var veldig forberedt til å se filmen. Heksekostymet har ligget klart, komplett med hatt, kappe og tryllestav. Til og med et skjerf som lignet litt på Gryffindor-skjerfet hadde vi klart å finne.

 Klar for premieren!

Nå er det vel snart to år siden sist jeg leste den siste boka, men jeg må si at filmen var spennende hele tiden. Den inneholdt akkurat de høydepunktene jeg husker, så sånn sett må de vel kunne sies å ha fått med det viktigste. Og det er bra!

Jeg skal ikke si for mye om verken det ene eller andre, men vi var ikke de eneste som ønsket at del 2 kunne settes i gang umiddelbart etter den første var ferdig. For spennende var det, og vi gleder oss masse til slutten. Den som venter på noe godt… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *