Venter i spenning

Ja, for nå er det spennende de neste timene! Det ser jo veldig lovende ut for at det blir konsert-opplevelse på Isabel og resten av «Team Isabel», men jeg tar ikke seieren på forskudd. Det har vært en veldig spennende dag; jeg har sjekket poenglistene mange, mange ganger… 🙂

Det er nesten utrolig at vi endelig har kommet hit til kvelden da konkurransen ender. I over to måneder har vi jobbet og sanket poeng, med støtte fra så mange fantastiske mennesker. Åh, jeg håper det holder kvelden ut nå! Bare fram til midnatt, så er vi der. Det andre laget kan jo sitte på en drøss med poeng som de ikke legger inn før kl. 23.30 i kveld, men det håper jeg virkelig ikke. Jeg både tror og håper at dette går veien vår nå!

Det blir spennende resten av kvelden. En ting er sikkert; det blir ikke leggetid på meg før etter midnatt i kveld! Jeg får vel se på en film etter at jentene er i seng for å få tiden til å gå fortere, tenker jeg… 🙂

One thought on “Venter i spenning

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *