Tre nøtter til Askepott

Jeg tror på julens magi. Den kloke ugla følger nøye med mens Askepott får sine ønsker oppfylt, jul etter jul. Hvis noen hadde gitt meg tre magiske nøtter, så hadde jeg delt dem med jentene. Da kunne vi fått en nøtt hver og ønsket oss noe, alle tre. 🙂

Jeg ønsker meg egentlig ikke så mye, annet enn de viktige tingene i livet. Julenissen har fått det største juleønsket mitt. Hvis det blir oppfylt, så trenger jeg ikke noe annet.

Jeg er ikke så veldig opptatt av materielle goder for tiden, og sliter veldig med å finne på noe når noen spør hva jeg ønsker meg til jul. Det var vel derfor jeg endte opp med å ønske meg en ny kjele fra mor og far. Ja tenk det; ny kjele av alle ting. Ikke spesielt spennende, tenker du. Men det er noe jeg har bruk for i hverdagen, i alle fall…

Til jul ønsker jeg meg
– Lykkelige barn
– En elektriker
– En spa-weekend
– Rosa fleecekjole med hette
– Ei hand å holde i
– Ny laptop
– Cranberry scented candle
– En måneskinnstur
– Salsakurs
– Fred og kjærlighet

En salig blanding av dype tanker, plutselige innfall og spennende opplevelser. Jeg innser jo med en gang at jeg må være helt håpløs å kjøpe gaver til! Neida, jeg er nemlig en slik person som blir kjempeglad uansett hva det er. Mest glad blir jeg av å gi bort noe som gleder andre og at jentene mine er glade. 🙂

De har hintet om julegaver i dag, begge to; små overraskelser de jobber med på skolen og SFO. Og jeg kjenner julegledene langt inne i hjertet når jeg ser de gledesstrålende ansiktene deres. Jeg håper den vil vare – året ut!

Elsker denne rosa fleece-kjolen fra Epla!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *