It’s Christmas time, there’s no need to be afraid

Litt uventet hjemmekontor i dag, da de ringte fra skolen og sa at Eldstesnuppa hadde blitt syk. Det virker som om magesjau er fast inventar i adventstida, på begge sider av Mjøsa. Veldig synd at hun skulle bli syk akkurat i dag, for hun skulle ha vært på sitt første svømmestevne i kveld. Og det hadde vi gledet oss til, begge to.

Snuppeluppen var med ei venninne fra klassa hjem etter skolen, og storkoste seg der helt til jeg hentet henne i kveld. Jeg fikk en koselig kaffeprat, før vi reiste hjem til sjuklingen vår. Hun ringte flere ganger mens jeg var ute; «Mor, der så ensomt her uten deg!» Da må man jo bare komme seg hjem… 🙂

Nå er begge i seng, og jeg skal skrive litt julekort. Kanskje pakke inn noen julegaver, også. Det er advent, og det er kos. Nede på Rambekk Gård har de tent et kjempestort juletre. Det er fantastisk flott å sitte og se på det. Kanskje ikke det beste bildet, men tatt i betraktning at det er tatt gjennom vinduet og at treet vel befinner seg rundt 300 meter nedenfor oss, så synes jeg det ble litt stilig. 🙂

Jeg åpner luke 2 i kalenderen min…

Og det er 22 dager igjen til jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *