Nå er den hellige time, vi står i stjerneskinn

15. januar kommer Aleksander With for å synge for Isabel. Gjett om hun gleder seg! Jeg har akkurat sendt inn størrelsen på stua og diverse annen info til Sætre. Det betyr veldig mye for Isabel at han skal komme hjem til oss. Hun ville ikke ha konserten noe annet sted. Så får vi høre hva de sier; vi får kaste ut noen av møblene om det skulle bli nødvendig, for gulvplass har vi i alle fall nok av! Og der det er hjerterom er det husrom! 🙂

Snuppeluppen har vært på nettverksgruppe i klassen sin i kveld. De hadde kost seg med julepynt og pizzasnurrer, og hun var naturligvis vanskelig å få med hjem. Det er kjempekoselig å sitte og snakke litt med de andre foreldrene, når vi henter barna. Opplegget med nettverksgrupper er så verdifullt, spesielt for oss som kom nye i fjor, midt i skoleåret, og ikke kjente noen. Jeg har fått noen gode venner, og det er så koselig. 🙂

Jentene og jeg skal lage julemuffins før jul, så jeg kikker litt rundt på nettet etter litt inspirasjon til pynt. Jeg kunne ikke motstå disse «Maria og Jesusbarnet»-muffinsene på Flickr. Vi får se om vi ikke skal prøve noe lignende. Er de ikke søte? 🙂

Nativity Scene

Jeg åpner luke 3 i kalenderen min…

Og det er 21 dager igjen til jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *