I don’t want a lot for Christmas, there is just one thing I need

Nissestreker og nissegleder. Jeg har to små Mjøsnisser her som koser seg veldig om dagen. Adventskalenderen er morgenens store høydepunkt. De åpner pakkene sammen, og det gjør det litt ekstra moro. Selv om den ene kan våkne lenge før den andre, så venter de med pakkene til de kan åpne dem i lag.

I dag har Snuppeluppen nisset en skikkelig nisseglede. Da vi betalte i kassa på matbutikken på CC, så plukket hun opp en 200-lapp fra gulvet. Jeg ba henne løpe etter dama som stod foran oss i køen og spørre henne om det var hennes. Hun så helt himmelfallen ut, før hun utbrøt et hjertelig takk. Det var en veldig god nisseglede. 🙂

Nå er de aller fleste julegavene i boks, og det er deilig. Det er veldig koselig å være på julegaveshopping nå. Vi passet på å ta turen på CC i ettermiddag, og det var ikke mange mennesker der. Ikke flere enn det pleier å være på en vanlig lørdag ellers i året. Godt å kunne ha med jentene, uten å måtte tviholde noen i hånden.

I morgen skal jeg pakke inn gaver og skrive flere julekort. Nå tenker jeg det blir en julefilm, i skinn fra levende lys og med ved som spraker på peisen. En deilig adventskveld! 🙂

Jeg åpner luke 4 i kalenderen min…

Og det er 20 dager igjen til jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *