Peppermint winter

«Hei hå nå er det jul igjen, på gamlehjem, kanskje kommer Nissen frem»… Sarah sin versjon av sangen fra Putti Plutti Pott.

En liten shoppetur på CC ble det i dag, også. Det var tydelig at vi ikke var de eneste som hadde samme plan i dag, for det var masse mennesker overalt. Jeg måtte holde Sarah godt i hånda hele tiden. Det ble litt småtteri og en julekjole på henne. Vi var i mange butikker før hun endelig fant den hun ville ha. Snøen dalte ned og julelysene skinte, så det har vært helt super julestemning i dag. 🙂

 

Ei veldig glad jente gledet seg til å dra på Nobels Fredspris-konserten med sin far. Han hadde vunnet to billetter, og bestemte seg for å ta med seg Isabel. Det var jo veldig flott. Vi har sittet foran skjermen for å se om vi skal se henne på TV… 🙂

Vi var ute og shoppet kjole til henne på torsdag, for når man skal på en slik tilstelning der det er masse kjente mennesker, så må man naturligvis stille i pent antrekk. Kjole og kortermet jakke fikk vi på Wow på CC. Det er hennes favoritt-butikk! 🙂

Jeg åpner dagens luke…

Og det er 13 dager igjen til jul!

One thought on “Peppermint winter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *