All alone on Christmas

«Nei, vi ha’kke tid, for vi må finne skjegget!» I kveld har vi vært på «Putti Plutti Pott» i Fjellhallen, sammen med tante Bente og Eldsteprinsen. Jentene koste seg veldig. Vi kledde på oss julerøde skjørt, jentene hadde nisseluer. En skikkelig flott førjulskveld, med andre ord! 🙂

Det var vel fjerde gangen jeg har sett forestillingen, tror jeg. Den gangen vi var på Kulturhuset da vi selv var små, så fikk vi kassetten. Vi hørte så mye på den at vi i grunnen kan det meste utenat, Bente og jeg. Selv alle disse årene senere, så sitter sangene og replikkene fortsatt. Snuppeluppen satt bare og ventet på «Spikke, sage, lime, banke». Hun syntes det var stor stas da alle i salen skulle være med å synge. Og så lo hun godt av alle nissene som tullet.

Prinsen var så trøtt at han sovnet nesten før vi kom oss inn i bilen. Jentene var også slitne, men de kom seg ikke i seng før sent. Vi var innom Oldemor for å gratulere henne med dagen, og der var også Mormor og Bestefar. Så da ble det litt kveldsmat der før vi kom oss hjem. Nå sover de omsider, og jeg skal også ta kvelden snart. Nå er det helg, og vi skal kose oss skikkelig! 🙂

Jeg åpner dagens luke i kalenderen…

Og det er 14 dager igjen til jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *