Kveldens siste dans?

Noen ganger så får jeg så lyst til å danse. Danse på ordentlig, sammen med noen. I armene til noen. Svaie frem og tilbake, sammen, sakte til musikken. Lytte til den nydelige teksten og la tankene flyte. Kjenne hjertet banke og vite at noen er der. Jeg savner det!

Når jeg hører Eric Claptons «Wonderful Tonight» så er det lett å drømme, ønske, håpe…

Dette er en helt fantastisk live versjon av låta. De har deaktivert innebygging, men klikk på linken for å høre sangen på Youtube: Wonderful Tonight

Jeg både tror og håper at 2011 skal bli året da Askeladden skal målbinde Prinsessa. Jeg føler at mulighetene er der. Så kanskje snart?… 🙂

One thought on “Kveldens siste dans?

  1. Jeg skal krysse fingra for at Askeladden stikker innom… :o)

    Forøvrig kan jeg nevne at mannen min og jeg har vært sammen i (hjelpes!) snart 24 år! Og vi har danset sammen en (1!) gang. Og jeg husker det knapt fordi jeg hadde – hmm – drukket litt. Men jeg husker jeg hadde ei lita skulderveske som skled ned hele tiden… ;o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *